Välja kristaller - våra favoriter att börja med!

Är du ny på det här med kristaller och känner dig lite vilsen? Ingen fara, vi guidar dig! Här listar vi några kristaller vi inte vill vara utan och som passar bra att börja med. 

Bergkristall - en kraftfull sten som är bra vid meditation. Den kan rena, balansera och ta bort negativa energier. Bergkristall fungerar mycket bra med andra stenar då den förstärker andra stenars energier.
Ametist - kan hjälpa mot stress, negativitet och sömnproblem. Den har starka, renande vibrationer och är bra att använda vid meditation och healing. Placera gärna en ametist vid sängen för komma ner i varv och få en lugnare sömn.
Citrin - en kraftfull sten står för glädje och energi. Den kan hjälpa till att rena alla chakran, skydda dig från andra människors negativa energier och omvandla negativ energi till positiv energi.
Rökkvarts - en kraftfull, jordande sten som kan hjälpa till att rena sinnet från dåliga tankar och känslor. Rökkvarts är perfekt att ha med i fickan eller väskan samt ha i hemmet då den kan skydda dig från negativa energier och skapa balans.
☾ Rosenkvarts - kärlekens sten, står för kärlek och harmoni. Det är en sten för alla olika typer av kärlek som kan ge dig livsglädje, hjälpa dig förlåta och läka.  
Aventurin - en sten som kan lugna och balansera upprörda känslor. Den kan hjälpa dig att bli mer kreativ och motiverad samt uppfylla dina drömmar.

Vi har gjort det enkelt för dig att välja kristaller efter egenskap, form och färg. I kategorin Kristaller kan du enkelt klicka i vilka olika typer av stenar du söker. Vet du inte vilken kristall du vill ha, scrolla runt i kategorin och låt kristallen välja dig! 

Självklart rekommenderar vi alltid att du själv ska känna efter vilka kristaller du behöver just nu. Känn in och känn efter. Vilka energier behöver du?